Sois Belle je studio lepote poslednje generacije. Možemo se pohvaliti najsaveremnijim tehnikama i motodama koje se koriste u oblasti kozmetike u svetu koje smo primenili kod nas. Stalnim praćenjem trendova Sois Belle vam je omogućio da svom telu podarite nešto posebno i jedinstveno. Vrhunska aparatura kao i stručno osoblje su garancija uspeha. Posetite nas, u najlepšem smo delu grada...

     
   
  GUINOT

Priča o nastanku kozmetičke kuće GUINOT danas zvuči gotovo kao legenda. Poznati hemičar Rene Guinot je poželeo da osmisli kozmetički tretman efikasniji od uobičajenih. Uz pomoć jonoforeze blagom strujom postigao je da sastojci preparata za negu prodru u dublje slojeve kože i postanu mnogo efikasniji. Tako je 60-ih godina prošlog veka rodjen tretman „hidradermija“, zaštitni znak kuće GUINOT.
U našem studiju možete...       

- LPG - najnoviji aparat!
- Karboxy terapija

- Oligoessenthia (gips bermude)
- Aromaterapija - bodywrapping
  
   Detaljnije o uslugama...


U jakoj konkurenciji Guinot uspeva da sačuva mesto lidera zahvaljujući stalnim inovacijama. Ovo je prva kuća koja je u svoje preparate unela „ćelijski medijum“ sa čak 56 aktivnih sastojaka za regeneraciju ćelija: 20 amino kiselina, 7 minerala, 14 vitamina i 15 biološki aktivnih supstanci.

GUINOT
tretmani, kao i preparati za kućnu negu namenjeni su svim ženama bez obzira na godine i tip kože, svim muškarcima za koje je nega postala sastavni deo svakodnevice, modernim, sofisticiranim osobama koje ne dozvoljavaju da svakodnevni stresovi ostave trag na licu i naročito osobama koje očekuju uslugu i proizvode vrhunskog kvaliteta.

Nega u salonu omogućava potpuno uživanje u tretmanu, relaksaciju koja se postiže posebnim masažnim tehnikama, potpunu sigurnost u rukama Ginot terapeuta i sve to u prijatnom ambijentu uz ugodnu muziku. Tretmani su standardizovani i potpuno isti u Parizu, Londonu, Beogradu....Kada dodjete prvi put poželećete da ponovite iskustvo. Svi će odmah primetiti da ste drugačiji, kao i Guinot tretmani.

HIDRADERMIA tretman je idealan kako za žene tako i za muškarce svih godišta i tipova kože. Tretman koji koristi pozitivno dejstvo galvanske i visoko frekventne struje, a bez parenja i zagrevanja, poznat je u svetu više od 30 godina, a u Engleskoj je proglašen za „kraljicu tretmana“.Hidradermia omogućava dubinsko čišćenje,vlaženje, regeneraciju i revitalizaciju kože bez bola, crvenila, otoka,....

HIDRALIFT: ovaj „revolucionarni“ tretman deluje na delove lica gde je tonus slabiji i bore uočljivije,podiže i učvršćuje obraze, kapke, podvaljak i oblikuje konture lica i vrata. Koristeći slabu mikrostruju prvo se vrši drenaža, detoksikacija, odnosi se visak tečnosti i poboljšava cirkulacija. Zatim se,u drugoj fazi, stimulišu mišići lica lica i to: ceoni, kružni očni, zigomatični, žvakaći i vratni. Kao rezultat toga, bore su ublažene, konture lica jasnije, a mišići zategnuti. Hidralift je namenjen svim tipovima kože i preporučuje se ženama preko 35 godina, preventivno ili terapeutski, zavisno od stanja kože i mišića. Vas Guinot terapeut će najbolje odrediti učestalost ovog trtmana, kao i kombinaciju sa drugim trtmanima i kućnim preparatima.

LIFTOSOM: ovo je tretman sa trostrukim dejstvom: oblikuje, zateže i deluje protiv umora i otoka lica. Namenjen je zreloj koži, preventivno i terapeutski. Liftosome tretman je zasnovan na anti age i antioksidativnom dejstvu vitamina C, E i F, ekstraktu pomorandže i ginsenga. Posle 45 min, koliko traje tretman, tonus kože je vidljivo poboljšan, bore su pliće a konture lica bolje definisane. Idealan je za sve tipove kože, čak i senzitivnu i daje trenutne i dugotrajne rezultate.

BEAUTE NEUVE: površinski slojevi kože su često suvi što utiče da koža gubi svoj sjaj. Ovim tretmanom nežno se uklanjaju odumrle ćelije i oslobadjaju zdrave i nove. Voćne kiseline iz Peel in gela prodiru izmedju ćelija i presecaju medjucelijske veze, a Peel out pena ih nežno uklanja. Na kraju trtmana nanosi se maska koja sadrži čist vitamin C za regeneraciju elastičnih vlakana i posvetljavanje pigmentacija, posle nje ten ostaje svež i koža ponovo diše. Celijsko obnavljanje se ubržava, a ten postaje mladolik i blistav

AROMATIK: ovu opuštajuću aroma terapiju lica odredjuje terapeut prema potrebama vaše koze koristeći samo prirodna esencijalna ulja i ekstrakte biljaka. Tretman balansira kožu, vraća sjaj vašem tenu i utice na cula izborom esencija aloje, limuna, pomorandže, ginsenga i zelenog čaja.
 
   

 

Sois Belle. © 2008  |  Design SWA

 
E-mail : info@soisbellesalon.com