Sois Belle je studio lepote poslednje generacije. Možemo se pohvaliti najsaveremnijim tehnikama i motodama koje se koriste u oblasti kozmetike u svetu koje smo primenili kod nas. Stalnim praćenjem trendova Sois Belle vam je omogućio da svom telu podarite nešto posebno i jedinstveno. Vrhunska aparatura kao i stručno osoblje su garancija uspeha. Posetite nas, u najlepšem smo delu grada...

     
  Karboxy terapija


U našem studiju možete...
 
Tretman ugljen dioksidom, popularno nazvan Carboxy Terapija je tretman koji besprekorno topi celulit, izglađuje strije i zateže opuštenu kožu. Tako da bi sinonim za ovu vrstu tretmana mogla biti reč podmlađivanje.
Osim estetske funkcije tretman ima i veoma bitnu lekovitu funkciju, jer višak kiseonika podstiše kožu na proizvodnju kolagena, pa samim tim dolazi do brže cirkulacije, uništavanja masnih ćelija koje se pretvaraju u vezivno tkivo ili jednostavno do podmlađivanja.
 
- LPG - najnoviji aparat!
- Oligoessenthia (gips bermude)
- Aromaterapija - bodywrapping
  
   Detaljnije o uslugama...
          Tretman traje od 40 do 60 minuta, a naš salon je medju prvima počeo sa pruzanjem usluga Carboxy terapije kod nas, jer pozitivna iskustava kod korisnika ovakvih vrsta terpija iz evrope zelimo da ponudimo i našim damama.
Naime tretman ugljen dioksidom je osvojio Britanke gde prema nekim istraživanjima upravo carboxy terapija je najčešđe koršćen metod za podmlađivanje u poslednjih godinu dana.
Takođe podstaknuti odličnim rezulataima korišćenja ugljen dioksida u medicini i kozmetologiji naučnici italijanskog univerziteta u Sijeni odlučili su da detaljnije ispitaju carboxy terapiju.U eksperiment su uključili 48 dobrovoljnih učesnica da bi se otkrilo na koji nacin se pod dejstvom ugljen dioksida koža zateže i uklanja celulit.Nakon 6 dvadeseto-minutnih tretmana usledilo je fenomenalno otkiće kod svih učesnica eksperimneta u većem ili manjem obimu uočeno je da je koža postala svetlija i zategnutija, a celulit se pretvorio u vezivna tkiva.
Gotovo bez mnogo sporenja (što je nakon sličnih eksperimenata ili uvođenja novih terapija čest, pa gotovo i neizbežan slučaj) naučnici pomenutog instituta su se složili sa prtpostavkama da je metod potpuno bezbedan, da ima lekovita dejstava i da pozitivno deluje u procesu sagorevanja masnih tkiva čime dolazi do zatezanja kože odnosno podmlađivanja.

Izvor: Britanski časopis People
 
     
 

   

Sois Belle. © 2008  |  Design SWA

 
E-mail : info@soisbellesalon.com